Ja. Pepparkakshuset utför många webbuppdrag. Tillsammans med flera olika webbspecialister, beroende på ändamål. För en webb är inte längre bara en hemsida.

Webb idag är ju något av en sanitär nödvändighet. Ditt företag måste inte bara ha en, den ska visa vad ditt varumärke står för. Det är här alla som intresserar sig för er hamnar.

Därför är webb så mycket mer än utseende. Du måste ha en klar bild av vad folk som besöker den ska tycka, känna och göra. På vilket sätt ska den sälja och skapa relationer till dina målgrupper.

Din webb kan vara mer eller mindre aktiv. Vill du ha så många besökarna som möjligt? Kanske vill du bara vara aktiv mot vissa målgrupper. På vilket sätt bygger du i så fall upp webben och hur arbetar du med kampanjer och sökmotorer för att få de besökare du önskar?

Pepparkakshuset hjälper dig även att hålla sidan levande och aktiv, både till sitt innehåll och att vara sökbar högt upp på alla träfflistor. Ofta är samspelet mellan aktiviteter i sociala medier, nyhetsbrev och andra digitala kampanjer och arbetet med din webb avgörande för att nå de resultat du önskar med webbplatsen.

Webbuppdrag

Några exempel på webbar som Pepparkakshuset helt eller delvis är eller har varit ansvarig för: