DINA BUDSKAP REGERAR

Varje ord avgör om du ska fortsätta läsa. Varje bild får dig att reagera och varje filmruta har betydelse. Det gäller allt, även det du läser eller ser här. Men också när du kommunicerar i brev, mejl, annonser, nyhetsbrev, webb, filmer eller visar dina presentationer.

Pepparkakshuset är en reklambyrå som alltid ser till helheten. Allt har betydelse när du ska förmedla ditt budskap. Därför måste budskapet bygga på en väl genomtänkt varumärkesstrategi. Den ger dig riktning, innehåll och mål. Dit vill vi gå, de målgrupperna vill vi nå och det är med detta vi skapar vår framgång.

Utifrån genomtänkta strategier bygger vi grafiska profiler, skapar bildvärldar och formulerar budskapen som lyfter varumärket. Med dem som grund tar vi fram presentationer och kampanjer som når fram och säljer. Det svåra är inte att vara kreativ och fantasifull, det gäller att skapa reklam som alltid stämmer överens med er varumärkesplattform. Först då ger den reklamlösning vi skapar och den kanal vi använder de resultat du vill nå med din marknadsföring.

Ta kontakt >>

VÅRA TJÄNSTER

column2-image1Copywriting

column2-image1Fotografering

column2-image1Filmer

column2-image1Grafisk profil

column2-image1Kampanjer

column2-image1Namn

column2-image1Trycksaker

column2-image1Varumärken

column2-image1Webb