Mässmonter

Pepparkakshuset fick uppdraget att skapa koncept och innehåll till Interocs monter på Fastighetsmässan 2017.

Först skapade vi ett tema; Allt under ett tak. Interoc är ganska unika i byggbranschen med att ha allt från byggledare till murare anställda i egna organisationen, och kan med eget folk inom olika specialistområden ta ansvar för hela renoveringar av större hus.

Sedan skapade vi en monterdesign med tre huvuddelar:

1. Vi byggde vi ett hus av symbolen i Interocs profil, och skapade filmvisning inne i det. Ett Biohus.

2. I vår så digitala värld valde vi att skapa ett klassiskt och konstnärligt modellbygge av en fastighet där Interoc har gjort allt från projektering och byggplanering till renovering av hela klimatskalet, stambyte och ny interiör.

3. Tre specialbyggda element från bolagets enheter Fasad, Dörr&Fönster samt VVS.

I arbetet har även ingått fotograferingar och framtagning av en rad affischer, foldrar mm. De som har samarbetat med Pepparkakshuset i projektet är Sollan Staflin på Komodo (formgivning och original), Peter Ehrlin (modellbyggare av det fantastiska huset), Petter Stahre på Birdy Communication (Bildspel/film) samt Allduplo tryckeri.

Mer om Interoc >> →

Interoc på Fastighetsmässan 2017

Interoc på Fastighetsmässan 2017

Modell i skala 1:35 av fastighet som Interos har helrenoverat. Modellbyggare är Peter Ehrlin.

Mässtemat Allt under ett tak, på ett Biohus med filmvisning.

Mässtemat Allt under ett tak, på ett Biohus med filmvisning.

I Biohuset visades en film om att Interoc både har alla byggspecialister under sitt tak och att de utför alla byggjobb under ett tak.

I Biohuset visades en film om att Interoc både har alla byggspecialister under sitt tak och att de utför alla byggjobb under ett tak. Klicka på bilden för att se filmen.