Varje ord har stort värde. Det avgör om du ska fortsätta läsa.

Pepparkakshuset är en reklambyrå med en arton års egen historia. Det är inte bara ett udda namn på en byrå, här går dessutom alltid ord före form. Ditt varumärkeslöfte och dina budskap styr hur all reklam ser ut. Inte tvärtom.

Hur trendigt låter det 2016? När design och yta är lag.

Svaret förvånar. Under de fem decennier  jag har arbetat som varumärkesstrateg, copywriter och journalist så har det aldrig varit mer aktuellt. Tänk efter själv. Ju mer digital vår kommunikation blir, desto mer likriktad blir designen. Mallar och konventioner styr hur dagens nyhetsbrev och webbplatser ser ut och designen blir mer uniform. Det som avgör är nyheten, innehållet, budskapet och tanken – alla formulerade med ord. Värdeord.

Men om orden styr, ser allt tråkigt ut då?

Knappast. Det ser så tråkigt eller fantastiskt ut som din verksamhet kräver. Pepparkakshuset skriver inte bara brev och skapar innehåll på webbplatser. Vi bygger också nya grafiska profiler och häftiga bildvärldar. Tar fram innovativa presentationer och spännande kampanjer. Det handlar  om att skapa visuella och lästa budskap utifrån rätt koncept och tanke.

I grunden handlar Pepparkakshuset jobb om att bygga er historia från idé till goda resultat. En saga ur din verklighet, som du vid bokslutet vill höra om och om igen.

Kontakta oss gärna, ett litet möte kan ibland leda väldigt långt.