Från sagor till goda bokslut – där har du Pepparkakshusets löfte. Så här ser vi det. Sagor är som vilka historier som helst. Skillnaden är bara att de har formats till något som är så fantastiskt att de förefaller osannolika.

Har byggt din historia i arton år

Tanken och fantasin är en härlig kraft. Reklam handlar om att forma en affärsplan till något oemotståndligt. Att bygga den historia som lockar, väcker och attraherar. Rätt utfört tar den företaget eller varumärket till rent sagolika nivåer. Eller mer krasst, ett riktigt gott resultat vid varje bokslut. Så har vi arbetat sedan starten 1998.

Reklambyrå med fullservice

Pepparkakshuset är en kreativ reklambyrå som erbjuder fullservice. Vi drivs av att ge ditt företag en riktigt bra historia. Från det lilla till det stora. I allt vi gör har vi ett långsiktigt tänk. Varje reklaminsats har betydelse – från visitkort och mailing till annonsering och webb. Vi hjälper dig att skapa en varumärkesplattform för att stärka din identitet och position. Alltid med sikte att ta dig hela vägen till helt fantastiska resultat.

Välkommen att skapa din goda historia med Pepparkakshuset.