Abrahamsbergsskolan

Tänk vad härligt det kan vara att kliva in i en skola. Där alla vuxna, från rektor till lärare och matsalspersonal, på ett tydligt sätt är genuint engagerade i eleverna. Och eleverna är öppna, spontana men också respektfulla. En skola där det faktiskt fungerar, eleverna får växa i sin takt och lär sig massor på vägen.

Abrahamsbergsskolan är ett uppdrag Eva Risinger på KreatiWebb ansvarar för och sköter deras webb. Men när skolan bad om en grafisk kampanj med inbjudan till en ny satsning på Öppet hus, då hjälpte Pepparkakshuset till och höll i det projektet samt skrev texterna. Med fotograf Anja Callius färgstarka bilder fångades den energi skolan utstrålar. Ytterligare en BLOCK-kollega, Mattias Palmgren Artdirection, skapade formen och snyggade till logotypen. Tillsammans gjorde vi en kampanj med A3-bred vykortsinbjudan till hushållen samt presentationsfolder och roll-ups för utställning på skolan.

Resultatet blev över förväntan. Många kom och skolan fick mer än fulltecknat i intresseanmälningar av elever som ville börja på skolan.

Besök Abrahamsbergsskolans webb! →