PCS Modulsystem

Det är väldigt fascinerande att se. Som legobitar byggs moduler snabbt samman till kontor eller skolor. Lokalerna hyrs sedan ut tills företaget eller kommunen inte behöver de längre. Då plockas modulerna ner och används på ny plats för en annan lokal.

Deras verksamhet är mycket nischad, målgruppen är också begränsad. Tillsammans har Pepparkakshuset och PCS Modulsystem utvecklat varumärket och allt reklammaterial under över ett decenniums samarbete för att nå fram till rätt målgrupp. När vi hade landat i huvudlöftet "Med flexibelt lokalsinne" kunde vi också utveckla webb, logga, trycksaker med mera i en mer tydlig riktning. Glädjande nog har konceptet och företaget vuxit på ett positivt sätt under de här åren.

De senaste åren har vi mer och mer börjat arbeta med film. Både som dokumentära nyhetsinslag, producerat med en viss karaktär av stopmotion, och animeringar för att beskriva hur enkelt det är att gå från idé till färdigbyggd lokal.

Pepparkakshuset har i detta uppdrag arbetat med kollegan och AD:n Tomas Arfert, för webben blockarna Eva Risinger på KreatiWebb, sökmotoroptimering med Ingela Vrågård på Webbreda, Joakim Kempff på Planet 11 med 3D-animationer och Anja Callius för viss fotografering.

Besök deras webb! →