Drycks – en helt ny webbportal öppnar idag

Skärmavbild 2016-08-01 kl. 11.44.59

Idag, 1 augusti, öppnar en helt ny webbportal för dig som gillar goda drycker. Drycks.se är namnet. Det nya varumärket, och den nya webben, är resultatet av ett intensivt arbete under hela 2016.

Det hela började med att Independant Spirits AB tog kontakt med Pepparkakshuset några veckor för jul 2015. De hade en idé om att skapa en beställlningsportal för kvalitetsöl från mikrobryggerier och andra goda drycker.

Samarbetet utvecklades, Pepparkakshuset fick uppdraget att utveckla en varumärkesplattform och en namn till affärsidén. Några månader senare kunde vi presentera ett varumärke, Drycks.

Med plattform och varumärke som grund inleddes utvecklingen av en avancerad, men för användarna enkel webb – en informations-, inspirations- och beställningsportal för i första steget god öl.

Ett antal månader senare är vi framme vid lansering. Hoppas du också kommer finna att drycks.se är förstavalet när du ska hitta rätt dryck till rätt tillfälle.

I projektet har Rolf Fällström från Pepparkakshuset stått för varumärkes- och namnutveckling samt projektledning och informationsstruktur, Tomas Arfert från Pepparkakshuset för art work och design samt Houdini för webbproduktionen.